Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

Γιάννα Νταρίλη: H γυμνάστρια του Πρωινού Καφέ έγινε διευθύντρια καναλιού

Έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό το 1994, ως γυμνάστρια της εκπομπής «Πρωϊνός Καφές», ενώ κατά καιρούς απασχολούσε τα μέσα με στοιχεία απο την προσωπική της ζωή, όπως η πολύχρονη σχέση της με τον ποδηλάτη Γιώργο Χειμωνέτο και ο γάμος και το διαζύγιο της με γνωστό επιχειρηματία. Πού βρίσκεται όμως σήμερα η Γιάννα Νταρίλη;

Την απάντηση δίνει σε σχετικό δημοσίευμά του το Πρώτο Θέμα, που μας αποκαλύπτει ότι η αγαπημένη ξανθιά γυμνάστρια όχι μόνο είναι πλέον μόνιμος κάτοικος Αμερικής, αλλά πρόσφατα έγινε και μέτοχος μεγάλου καναλιού της Αστόρια.

Γεννηένη στη Νέα Υόρκη από Έλληνες γονείς, αποφοίτησε απο την Ακαδημία Γυμναστικής και Υγείας του Queens College απο το Πανεπιστήμιο City και εργαζόταν ως γυμνάστρια, μέχρι που ένα καλοκαίρι του 1994, αποφάσισε να θει για διακοπές στην Ελλάδα. Εκεί της έγινε πρόταση για τον Πρωινό Καφέ του ΑΝΤ1 που έμελλε να τη κάνει γνωστή στο ευρύ κοινό.

Το 2004, μετά απο το διαζύγιό της με γνωστό επιχειρηματία, επέστρεψε στη γενέτειρά της όπου ζει μέχρι σήμρα, ενω πριν απο μερικές εβδομάδες υπέγραψε για την εξαγορά ποσοστού 20% του ελληνικού τηλεοπτικού καναλιού (National Gtek Television NGTV) με έδρα την Αστορια.

Η Γιάννα Νταρίλη ηγείται πλέον της ομάδας των επενδυτών και συγχρόνως είναι και διευθύντρια του καναλιού. Ήδη μάλιστα βρίσκεται σε συνομιλίες με τη γνωστή «τηλε-μαγείρισσα» Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, για την παρουσιάση της εκπομπής «Eats Greek to me».

Το NGTV, πιθανά να αποτελέσει στο μέλλον, πόλο έλξης για δεκάδες πρόσωπα της ελληνικής σοουμπίζ που βλέπουν τις απολαβές τους να μειώνονται δραματικά στην Ελλάδα.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...