Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Αίγυπτος - Ο Πρόεδρος του ΣΑΕ κ. Στέφανος Ταμβάκης συγχαίρει τον Κυβερνήτη της Αλεξάνδρειας

AlexandriaImage via WikipediaΤους θερμούς χαιρετισμούς του Ελληνισμού της Αλεξάνδρειας και όλων των συμπατριωτών μας που ζουν σε κάθε γωνιά της οικουμένης μετέφερε το μεσημέρι ο Πρόεδρος του Συμβουλίου Αποδήμου Ελληνισμού κ. Στέφανος Ταμβάκης προς τον Κυβερνήτη της Αλεξάνδρειας 'Αντελ Λαμπίμπ, με αφορμή την Μεγάλη Εορτή Αΐντ αλ `Αντχα (Μπαϊράμι), που ξεκίνησε σήμερα.

"Οι Έλληνες της Διασποράς είναι στο πλευρό του φίλου και αδελφού λαού της Αιγύπτου", τόνισε το Πρόεδρος του ΣΑΕ, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στην αρμονική συνύπαρξη των δύο λαών αλλά και θρησκειών μας, γεγονός που αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για άλλα κράτη.

Ο κ. Ταμβάκης ζήτησε παράλληλα από τον Κυβερνήτη της Αλεξάνδρειας να μεταφέρει τις πιο θερμές ευχές του και προς τον Πρόεδρο της Αιγύπτου κ. Χόσνι Μουμπάρακ καθώς και τον Μεγάλο Σεΐχη του Ελ 'Αζχαρ Δρα Αχμαντ ελ Τάγιεμπ καθώς και σε ολόκληρο τον αιγυπτιακό λαό.

Από την πλευρά του, ο Κυβερνήτης της Αλεξάνδρειας ευχαρίστησε για τις ευχές και εξύμνησε την από παλαιοτάτων χρόνων φιλία των δύο λαών, μιλώντας με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια για τον Ελληνισμό της Χώρας του Νείλου.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...