Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Ο Τζο Μπάιντεν σε εκδήλωση ομογενών στην Ουάσιγκτον


Ο Τζο Μπάιντεν, ο οποίος ορκίστηκε χθες για μια δεύτερη τετραετία στην αντιπροεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών, παρέστη σήμερα το πρωί (ώρα Ελλάδας) σε εκδήλωση Ελληνοαμερικανών στην Ουάσιγκτον, με την ευκαιρία της 57ης ορκωμοσίας του Αμερικανού προέδρου.

Ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ μίλησε με κολακευτικά λόγια για τη συμβολή της Ομογένειας στην πρόοδο του Αμερικανού Έθνους, ενώ εξήρε την προσωπικότητα του Αρχιεπισκόπου Αμερικής Δημητρίου.

Στην εκδήλωση τιμήθηκαν οι γνωστοί ομογενείς επιχειρηματίες και χρηματοδότες του Δημοκρατικού κόμματος: Τζέιμς Τσάνος, Τζορτζ Τσούνης και Ντένης Μιλ.

Ανάμεσα στους παριστάμενους, εκτός από τον αντιπρόεδρο Μπάιντεν, τον Αρχιεπίσκοπο Δημήτριο, τους τρεις τιμώμενους, ήταν η πρώην πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Νάνσι Πελόζι, ο γερουσιαστής Τσαρλς Σούμερ και άλλα μέλη του Κογκρέσου.

Στο μεταξύ, ο Αρχιεπίσκοπος Δημήτριος θα βρίσκεται σήμερα στην εξέδρα μπροστά στο Καπιτώλιο, ανάμεσα στους επίσημους προσκεκλημένους, για να παρακολουθήσει την ορκωμοσία και την ομιλία του προέδρου Ομπάμα.

Αμέσως μετά, θα παρακαθίσει στο επίσημο γεύμα προς τιμήν του προέδρου και του αντιπροέδρου, όπου και θα αναπέμψει την ευχαριστήρια δέηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...