Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Θέλουν Μιραλάς οι «ερυθρόλευκοι» Νεοϋρκέζοι!

Στις 3 Ιουνίου ο Βαγγέλης Μαρινάκης αναμένεται να παραστεί στην ετήσια εκδήλωση του συνδέσμου φιλάθλων του Ολυμπιακού στη Νέα Υόρκη και οι «ερυθρόλευκοι» Έλληνες ομογενείς θέλουν ως εκλεκτό καλεσμένο και τον Κέβιν Μιραλάς.

Η καθιερωμένη, πλέον, ετήσια εκδήλωση του συνδέσμου φιλάθλων του Ολυμπιακού στη Νέα Υόρκη αναμένεται να πραγματοποιηθεί φέτος στις 3 Ιουνίου και τους Έλληνες ομογενείς θα τιμήσει με την παρουσία του ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης.

Μάλιστα, η εκδήλωση ήταν προγραμματισμένη για τις 20 Μαϊου, αλλά προκειμένου να μπορέσει να ταξιδέψει στην Αμερική ο κύριος Μαρινάκης η εκδήλωση μεταφέρθηκε για τις αρχές του Ιουνίου.

Μαζί, λοιπόν, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού κάνουν προσπάθειες να παραστούν στην εκδήλωση και παίκτες της ομάδας. Αρχικά, ακουγόταν ότι θα παραστούν οι Έλληνες διεθνείς Τοροσίδης, Φετφατζίδης και Παπαδόπουλος λόγω και προγραμματισμένου ταξιδιού της Εθνικής στο «Μεγάλο Μήλο» για το φιλικό με το Εκουαδόρ (07/06). Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν είναι δυνατό, αφού τρεις ημέρες νωρίτερα (04/06) το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας μας αντιμετωπίζει σε φιλικό αγώνα τη Μάλτα.

Κατά αυτόν τον τρόπο, οι φίλοι του Θρύλου στη Νέα Υόρκη με… πρωτοστάτη τον πρόεδρο του συνδέσμου, Θ. Μεννή, αναζητούν κάποιον άλλο «ερυθρόλευκο» παίκτη και προσπαθούν να πείσουν τον Βέλγο επιθετικό της ομάδας, Κέβιν Μιραλάς!

Σύμφωνα με τον Γαύρο, ο Μιραλάς έχει εκφράσει στους ανθρώπους των «Πειραιωτών» την επιθυμία του να ταξιδέψει το καλοκαίρι μαζί με τη σύντροφό του στη Νέα Υόρκη και η παραπάνω πληροφορία έχει μεταφερθεί στους Ολυμπιακούς της αμερικανικής πόλης.

Αυτοί, από την πλευρά τους, προσπαθούν να κάνουν ό, τι περνάει από το χέρι τους και να… ψήσουν» τον Κέβιν να παραστεί στην εκδήλωση του συνδέσμου τους.

Αναμφίβολα ενδεχόμενη κοινή παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη και του Κέβιν Μιραλάς στη Νέα Υόρκη θα δώσει άλλη αίγλη στην εκδήλωση, θα… απογειώσει του φιλάθλους του Ολυμπιακού και θα είναι μία ιδανική εξέλιξη για τους ομογενείς φιλάθλους του Θρύλου ώστε να εκφράσουν την αγάπη τους στον πρόεδρο της ομάδας και τον Βέλγο παικταρά.katimagiko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...