Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

Αυστραλία: Συγκέντρωση αλληλεγγύης στο για τον ελληνικό λαό

Marrickville, Sydney, Australia. I took this p...
Marrickville, Sydney, Australia.(Photo credit: Wikipedia)
Ανοικτή παμπαροικιακή συγκέντρωση για να καταδειχθεί η συμπαράσταση και η αλληλλεγγύη της Ομογένειας της Αυστραλίας στον ελληνικό λαό, διοργανώνει για την ερχόμενη Τρίτη 17 Απριλίου η Ελληνική Ορθόδοξη Κοινότητα της ΝΝΟ στο Marrickville Town Hall του Marrickville.
Κύριοι ομιλητές θα είναι μεταξύ άλλων οι κορυφαίοι Ελληνοαυστραλοί συνδικαλιστές, Άγγελος Γαβριελάτος, πρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών (Australian Education Union) και ο Θανάσης Ρόρρης, γραμματέας του Εργατικού Κέντρου στα Νότια Παράλια της ΝΝΟ (South Coast Labour Council- NSW), αξιωματούχοι της Κοινότητα και άλλοι παράγοντες.
Αντί του κεντρικού οικήματος της Κοινότητας, επιλέχθηκε το Δημαρχιακό Μέγαρο του Marrickville επειδή, αφ’ ενός έχει μεγαλύτερη χωρητικότητα και αφ’ ετέρου γιατί βρίσκεται εγγύτερα σε προάστια όπου κατοικούν οι περισσότεροι ομογενείς, όπως εξήγησε ο γραμματέας της Κοινότητας Μιχάλης Τσιλίμος.
«Θέλουμε να στείλουμε ξεκάθαρο μήνυμα στους εργαζομένους της Ελλάδας ότι και εμείς στην Αυστραλία συμπαραστεκόμαστε στον αγώνα που κάνουν ενάντια στα μνημόνια και στη λιτότητα που τους επιβάλλεται» είπε ο κοινοτικός αξιωματούχος και πρόσθεσε:
«Μπορεί σήμετρα ο ελληνικός λαός να έχει την ανάγκη της αλληλεγγύης, όμως αυτή η πολιτικο-οικονομική κρίση ακόμα δεν δεν έχει φτάσει στο τέλος της. Συνεχώς εξαπλώνεται, πλήττει κι άλλες χώρες και πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι και για ένα πιθανό χτύπημα ακόμα και στην Αυστραλία».

http://neoskosmos.com
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...