Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Αυστραλία:Επτά ομογενείς στο Εργατικό Κόμμα της Βικτώριας

Επτά ομογενείς διεκδικούν το χρίσμα της υποψηφιότητας του Εργατικού Κόμματος της Βικτώριας, για έδρες της βουλής και της γερουσίας, στις πολιτειακές εκλογές του 2014.


Πρόκειται για τους Στίβεν Δημόπουλο, Πολ Κλεισάρη, Στίβεν Τσίτα, Νίκο Στάϊκο, Λάμπρο Ταπεινό, Ελένη Κώνστα και Φίλιπ Δαλιδάκη, σύμφωνα με σημερινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα του «Νέου Κόσμου».
Σύμφωνα με την σκιώδη υπουργό και γερουσιαστή Τζένη Μικάκου οι Στίβεν Δημόπουλος, Νίκος Στάϊκος και Ελένη Κώνστα έχουν εξασφαλίσει την επιλογή τους για τις έδρες Oakleigh, Bentleigh και Frankston, αντίστοιχα, αφού είναι οι μοναδικοί υποψήφιοι του κόμματός τους.

Η κα Μικάκου μιλώντας στην ελληνική ραδιοφωνική εκπομπή της SBS εξέφρασετην βεβαιότητα πως μετά τις πολιτειακές εκλογές του 2014 το Εργατικό κόμμα θα εκπροσωπείται με περισσότερους Έλληνες στην βουλή και την γερουσία.

Μάλιστα, η κα Μικάκου αστειεύτηκε στην ίδια εκπομπή πως το Εργατικό κόμμα θα μπορεί να λέγεται και «Ελληνικό κόμμα Βικτώριας».

Οι δημοσκοπήσεις φέρουν το Εργατικό κόμμα να προηγείται της συντηρητικής κυβέρνησης Φιλελευθέρων-Εθνικών και αν επαληθευτούν τότε είναι βέβαιο ότι η κα Μικάκου θα αναλάβει υπουργείο και θα είναι η πρώτη Ελληνίδα υπουργός στη Βικτώρια.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...