Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Φλόριντα: Ομογενής εστιάτορας δολοφονήθηκε από υπάλληλό του

Τραγικό θάνατο βρήκε ο ομογενής Δημήτριος Καραλουκάς, 60 ετών, ιδιοκτήτης του εστιατορίου “Jimmy The Greek Taverna Restaurant”, στη Δυτική Μπόκα Ρατόν της Φλόριντα, από τον ίδιο τον υπάλληλό του, Τάιλους Λεμβρούν, 43 ετών, με καταγωγή από την Αϊτή, γράφει η ομογενειακή εφημερίδα “Εθνικός Κήρυκας”. 


Σύμφωνα με την επίσημη αναφορά του Γραφείου του Σερίφη της κομητείας Παλμ Μπιτς , η οποία περιήλθε στη διάθεση της εφημερίδας , το τραγικό συμβάν έγινε το βράδυ της Πέμπτης γύρω στις 7:30 η ώρα μπροστά στα έντρομα μάτια των πελατών, οι οποίοι δειπνούσαν ανυποψίαστοι. 


Ο άτυχος 60χρονος καθόταν στην είσοδο του εστιατορίου και υποδεχόταν τους πελάτες του, όταν ο δράστης τον μαχαίρωσε με χασαπομάχαιρο, στην πλάτη και στο αριστερό μέρος της κοιλιακής χώρας.

 Επίσης, ο δράστης μαχαίρωσε κι ένα δεύτερο άτομο το οποίο σύμφωνα με την Αστυνομία είναι Ισπανόφωνο και δεν είχαν γίνει γνωστά τα στοιχεία της ταυτότητάς του. Αμέσως διακοσμίστηκε στο νοσοκομείο όπου υπεβλήθη σε εγχείρηση ενώ μέχρι χτες το πρωί εξακολουθούσε να βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά μέχρι τώρα, ο δράστης προέβη στην πράξη του αυτή από αντίδραση στο γεγονός ότι ο Δημήτριος Καραλουκάς τον είχε φωτογραφίσει και είχε αναρτήσει τη φωτογραφία του στο Διαδίκτυο. Εκπρόσωπος της Αστυνομίας αρνήθηκε να προβεί σε δηλώσεις στην εφημερίδα σχετικά με το θάνατο του Καραλουκά ή να δώσει πληροφορίες περί αυτού παρά αρκέσθηκε να πει ότι "η έρευνα συνεχίζεται".

Επίσης, δεν είπε τι είδους φωτογραφία ήταν αυτή που είχε τραβήξει το θύμα τον υπάλληλο του, η οποία τον εξαγρίωσε και προέβη στη θανατηφόρα επίθεση. Ο δράστης εργαζόταν στον εστιατόριο από τον περασμένο Ιανουάριο ως λαντζιέρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...