Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Ομογενής προσπάθησε να δολοφονήσει το παιδί-θαύμα

Με έξι σφαίρες προσπάθησε να σκοτώσει την Προμηθέα, το παιδί θαύμα που ζει στην Βόρεια Αμερική, ο 81χρονος ομογενής Θωμάς Κύρος. Η μητέρα της κοπέλας Γεωργία Σμιθ μπήκε στη μέση και έπεσε αιμόφυρτη από τις έξι σφαίρες του επίδοξου δολοφόνου. Οι γείτονες ειδοποίησαν τις αρχές και όταν οι αστυνομικοί έφθασαν στον τόπο του εγκλήματος τον κάλεσαν να παραδοθεί. Εκείνος αρνήθηκε και άρχισε να πυροβολεί εναντίον τους. Οι αστυνομικοί ανταπέδωσαν και ο Θωμάς Κύρος έπεσε νεκρός.

Όπως έγινε γνωστό ο δολοφόνος είχε προσπαθήσει να συναντήσει την Προμηθέα πριν από 4 χρόνια, όταν εκείνη ήταν 15 ετών, ενώ το τελευταίο διάστημα είχε μετακομίσει σε ένα ξενοδοχείο κοντά στο σπίτι της.

Η Προμηθέα στα έξι της χρόνια είχε τελειώσει το δημοτικό και το γυμνάσιο και πήρε το πτυχίο της από το Πανεπιστήμιο Montana State University , σε ηλικία 14 ετών!

Το κορίτσι –θαύμα, είχε γίνει περισσότερο γνωστή όταν, πριν από μερικά χρόνια, στην Γιορτή των Τριών Ιεραρχών, προέβαλε το ελληνικό πνεύμα, μιλώντας, κατηγορώντας όμως την ορθοδοξία για την με κάθε τρόπο καταστροφή, του ελληνικού πολιτισμού.

Τα κίνητρα του δολοφόνου παραμένουν άγνωστα, ενώ η μητέρα της νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...