Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

Το Ελληνόπουλο που "μάγεψε" τους Γερμανούς

Ένα Ελληνόπουλο έχει «ξετρελάνει» τους Γερμανούς και πολλοί δεν διστάζουν να μιλούν για έναν μελλοντικό Παβαρότι. Πρόκειται για τον 11άχρονο, Τίμωνα Θανάση.
Μόλις πέντε χρονών ήταν, εκμυστηρεύεται στο ΠΥΓΜΗ.gr, ο πατέρας του νεαρού Έλληνα, Σωκράτης Θανάσης, όταν και στο κονσερβατόριο της Φρανκφούρτης μάγεψε τους μεταπτυχιακούς φοιτητές. Μάλιστα, επειδή δεν φαινόταν, ο καθηγητής τον ανέβασε στο πιάνο για να μπορούν όλοι να τον βλέπουν, προσθέτει, χαμογελώντας ο κ. Θανάσης.

Χαρακτηριστικό είναι ότι μια φοιτήτρια έγραψε πάνω στην περίπτωση του ταλαντούχου Τίμωνα την διατριβή της, παίρνοντας άριστα.

«Είναι όλοι ξετρελαμένοι. Μάλιστα όταν εγκατέλειψε το νηπιαγωγείο, οι μικρότεροι μαθητές παρακαλούσαν στις γιορτές την δασκάλα να προσκαλέσει τον Τίμωνα να τους τραγουδήσει. Τόσο τους μάγευε η αρτιότητα και η ζωντάνια της ακόμα παιδικής φωνής του», λέει αναφορικά με τον τρόπο που τον αντιμετωπίζουν οι συμμαθητές του.

«Στην αρχή δεν το είχε πάρει τόσο σοβαρά», εξηγεί ο κ. Θανάσης, ερωτηθείς πώς αποφάσισε ο Τίμων να γίνει τραγουδιστής αυτού του είδους της μουσικής. «Η τυχαία συνάντηση που είχε με τον Μάριο Φραγκούλη και η σοβαρότητα που του ενέπνευσε, τον ώθησαν στο να θέλει ν’ ακολουθήσει τον δρόμο της μουσικής», τονίζει.

Απολαύστε στα παρακάτω βίντεο τον Τίμωνα Θανάση
Πηγή:pygmi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...