Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου 2012

1ο Φεστιβάλ Ελλήνων Νέων Μουσικών Γερμανίας

Ο Σύλλογος Αριστοφάνης, www.αristofanis.com, σε συνεργασία με τη σχολική Επιτροπή του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μονάχου «Πυθαγόρας», Ernsbergerstr. 3a, 81241 München,Tel: 82979230, http://www.pythagoras-schule-muenchen.de και την ευγενή υποστήριξη του Συντονιστή Εκπαίδευσης Μονάχου κύριου Χαρίλαου Μακρή, κηρύσσουν την έναρξη του  1ου Φεστιβάλ Ελλήνων Νέων Μουσικών Γερμανίας

Η εκδήλωση περιλαμβάνει διαγωνισμό σε όλα τα μουσικά όργανα, ατομική η ομαδική παρουσία συγκροτήματος, όπως επίσης και στα φωνητικά, αποκλειστικά και μόνο σε ελληνικές συνθέσεις.

Οι ενδιαφερόμενοι έχουν το δικαίωμα να παρουσιάσουν και προσωπικά τους έργα τα οποία όμως δεν έχουν κυκλοφορήσει στη δισκογραφία.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα ανεξαιρέτως τα Ελληνόπουλα μέχρι την ηλικία των 25ε ετών.

Η αποστολή των αιτήσεων θα γίνεται με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στη διεύθυνση της ιστοσελίδας μας info@aristofanis.com, η συμπληρώνοντας τη φόρμουλα που θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας http://www.aristofanis.com πηγαίνοντας στην ανάλογη σελίδα και θα πρέπει να περιλαμβάνει τα εξής στοιχεία:

1. Ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο και διεύθυνση επικοινωνίας του μουσικού / εκπροσώπου του συγκροτήματος.

2. Ημερομηνία και τόπος γεννήσεως.

3. Πόλη προέλευσης.

4. Όνομα του συγκροτήματος και τα μέλη αυτού.

5. Μουσικό όργανο με το οποίο θα συμμετάσχετε στον διαγωνισμό.

6. Στυλ Μουσικής.

7. Μικρό βιογραφικό θα ζητηθεί από τους μουσικούς που θα προαχθούν στην τελική φάση του Φεστιβάλ

Την ευθύνη τήρησης των διατάξεων του νόμου περί πνευματικής ιδιοκτησίας, φέρουν αποκλειστικά και μόνο οι μουσικοί που συμμετέχουν στο Φεστιβάλ.

Τα έξοδα διαμονής, διατροφής και μετακίνησης των μουσικών / συγκροτημάτων που θα συμμετάσχουν στο Φεστιβάλ τα αναλαμβάνει ο καθένας για τον εαυτό του.

Θα υπάρξουν δύο προκριματικές συναντήσεις 26.04 και 06.05.2012 στους χώρους του INTERIM, Am Laimer Anger 2, 80687 München. Θα σας παρακαλούσαμε όπως ενημερώνεστε συχνά από τη σελίδα μας www.aristofanis.com για τυχών αλλαγές του προγράμματος.

Το αποτέλεσμα της συμμετοχής θα κοινοποιείτε την ίδια μέρα από την Καλλιτεχνική Επιτροπή του Φεστιβάλ, υπεύθυνος της οποίας έχει ορισθεί ο καθηγητής μουσικής κύριος Ιωάννης Καλλίας από τη πόλη του Μονάχου.

English: The Gasteig (cultural centre of the c...
Image via Wikipedia
Όσοι προαχθούν στην τελική φάση θα συμμετάσχουν στη συναυλία με τον κύριο Πολυκανδριώτη, την Παρασκευή 18.05.2012 στην αίθουσα του Gasteig, Black Box

Θα έχει προηγηθεί στην ίδια αίθουσα, Black Box του Gasteig, συναυλία του κυρίου Πολυκανδριώτη με μουσικούς της περιοχής την Τρίτη 15.05.2012

Την οργάνωση, διεύθυνση και ευθύνη στησίματος των Μουσικών και στις δύο συναυλίες φέρει ο κύριος Γρηγόρης Τζιστούδης, www.gregoris.de.

Θα εκδοθούν αναμνηστικά CD, μπλουζάκια κλπ. των οποίων τα πνευματικά δικαιώματα κρατά αποκλειστικά και μόνο στην ιδιοκτησία του ο σύλλογος.

Ευχόμαστε μέσα από τη ψυχή μας καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά  ανεξαιρέτως αποτελέσματος, αφού αυτό που μετράει περισσότερο είναι η συμμετοχή.

Πρέπει να ειπωθεί σ’ αυτό το σημείο πως όλοι όσοι έχουν ανάμιξη στο συγκεκριμένο Φεστιβάλ, το κάνουν αφιλοκερδώς.

Θα τα καταφέρουν… γιατί το αξίζουν τα παιδιά.

Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής


Παναγιώτης Μιχαηλίδης

www.aristofanis.com
www.ellinolatris.de
info@aristofanis.com
info@ellinolatris.de
panagiotis.michailidis@arcor.de
0049 1798489479
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...