Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Χωρίς ελληνικά κανάλια η Αυστραλία

“Χάθηκαν” τα ελληνικά κανάλια της Αυστραλίας από τη συνδρομητική πλατφόρμα της Ubi World TV με μοναδική εξαίρεση την ERT World.
Δεκάδες εξαγριωμένοι αναγνώστες τηλεφώνησαν τη Δευτέρα στο ομογενειακό ενημερωτικό πόρταλ “Νέος Κόσμος”, καταγγέλλοντας το περιστατικό αλλά και την αδιαφορία της εταιρίας, η οποία δεν προέβη σε καμία ενημέρωση αλλά εξακολουθεί να τους χρεώνει!

Το δίκτυο μέσω μηνύματος στην οθόνη κάνει λόγο για “τεχνικό λάθος” που θα επιλυθεί αλλά όσο οι ώρες περνούσαν και τα προγράμματα δεν επέστρεφαν τόσο εντεινόταν η ανησυχία των ομογενών τηλεθεατών.

Αν και ήταν “κοινό μυστικό” ότι η Ubi World TV τέθηκε υπό “εθελοντική διαχείριση”, δεν υπήρξε καμιά ενημέρωση του κοινού ενώ κανείς δεν απαντά τα τηλέφωνα.

Μάταιες ήταν και οι προσπάθειες του “Νέου Κόσμου” να ενημερωθεί από πρώτο χέρι και υπεύθυνα για το τι ακριβώς συμβαίνει, όπως αναφέρεται στο σχετικό άρθρο της ιστοσελίδας.

Την ίδια στιγμή, συνδρομητές της Ubi World TV καταγγέλλουν ότι όχι μόνο έχασαν τα προγράμματά τους και η εταιρία τους περιφρονεί χωρίς να τους ενημερώνει αλλά επί πλέον εξακολουθεί να τους χρεώνει! Κάποιοι ισχυρίζονται, μάλιστα, ότι ούτε μέσω των τραπεζών τους δεν μπορούν να σταματήσουν την Ubi World TV να τραβά την μηνιαία δόση από τον λογαριασμό τους, εκτός και αν οι ίδιοι κλείσουν τον λογαριασμό.

Δεδομένου ότι είχε προηγηθεί και η πτώχευση της TARBS, οι αρμόδιοι επιβάλλεται να ενημερώσουν άμεσα το κοινό τους για το τι ακριβώς συμβαίνει.
radar.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...