Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

Έλληνας επιχειρηματίας «σέρνει» στα δικαστήρια τον Κέβιν Κόστνερ

Σε δικαστήριο της Νέας Ορλεάνης θα λύσει τις διαφορές του με τον Κέβιν Κόστνερ ο ελληνικής καταγωγής επιχειρηματίας Σπυρίδων Κοντογούρης, ο οποίος κατηγορεί το διάσημο ηθοποιό για εξαπάτηση.

Σύμφωνα με πολλά αμερικανικά ΜΜΕ, η διαμάχη μεταξύ των δύο αντρών ξεκίνησε πέρυσι, κατά τη διάρκεια της κρίσης στον κόλπο του Μεξικού εξαιτίας της πετρελαιοκηλίδας που προκάλεσε η BP. Τότε, ο Κόστνερ είχε παρουσιάσει ένα θαυματουργό μηχάνημα καθαρισμού, το οποίο μάλιστα είχε χαρακτηριστεί από τα Μέσα ως «η λύση του Κόστνερ». Ο ηθοποιός κλήθηκε να μιλήσει επί του θέματος ακόμα και στο Κογκρέσο, γεγονός που έπεισε την BP να χρηματοδοτήσει το όλο εγχείρημα με περισσότερα από 18 εκατ. δολάρια.

Ωστόσο, τόσο ο Έλληνας επιχειρηματίας, όσο και ο καλός του φίλος, ηθοποιός και σκηνοθέτης Στίβεν Μπάλντουιν, δεν ενθουσιάστηκαν καθόλου με την επιτυχία του Κόστνερ, καθώς όπως υποστηρίζουν στην κοινή τους αγωγή εναντίον του ηθοποιού, τους έπεισε να πουλήσουν τις μετοχές που είχαν στην εταιρεία κατασκευής του μηχανήματος, χωρίς να τους ενημερώσει για την επένδυση της BP, η οποία βρισκόταν στα σκαριά.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...