Σάββατο, 2 Φεβρουαρίου 2013

Ποιά είναι η όμορφη δημοσιογράφος Φανή Γραμματικόγιαννη πίσω από τον ζάπλουτο Τούρκο της Γαλατασαράι

Ο Ουνάλ Αϊσα είναι Τούρκος επιχειρηματίας με περιουσία 800 εκατ. δολαρίων. Ο Αϊσάλ γνώρισε την δημοσιογράφο Φανή Γραμματικόγιαννη πριν από πέντε χρόνια σε πολυτελές εστιατόριο της Βουλιαγμένης.

Ο έρωτας του ήταν κεραυνοβόλος και έκανε το παν για να κλέψει την καρδιά της. Μετά από έναν χρόνο το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου στο Μανχάταν.

Με περιουσία 800.000.000 δολαρίων ο Ουνάλ Αϊσάλ, δραστηριοποίηθηκε επιχειρηματικά μέσω της εταιρείας κολοσσού UNIT την οποία ίδρυσε στις Βρυξέλλες.

Ο συγκεκριμένος όμιλος περιλαμβάνει κλάδους δραστηριοτήτων που αφορούν στο εμπόριο πετρελαίου, τη βιοτεχνολογία, τις αναλώσιμες πηγές ενέργειας, τον τουρισμό και την αγορά ακινήτων.

Κύρια πηγή εσόδων για την UNIT του βαθύπλουτου Αϊσάλ αποτελούν τα εργοστάσια παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, όπως αναφέρει το sport24.

Ο 71χρονος ισχυρός άνδρας της Γαλατασαράι, είναι ιδιοκτήτης τεσσάρων εργοστασίων πετρελαίου και φυσικού αερίου στην Τουρκία, ενώ έχει επενδύσει και με την κατασκευή εργοστασίων παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στην Ιταλία.

Εκτός των άλλων η εταιρεία του κατασκεύασε πέντε ενεργειακές μονάδες στον Ιράν, ενώ το μεγαλύτερο σε έκταση πάρκο ανεμογεννητριών στη Βουλγαρία είναι δικό του.


Mega-επιχειρηματίας

'Ηδη έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες για μονάδες καύσης βιομάζας σε Κροατία, Τουρκία, ένα εργοστάσιο γεωθερμίας στη Ρουμανία, ενώ στη συλλογή του συμπεριλαμβάνεται και ένα αχανές πάρκο φωτοβολταϊκών στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας.

Τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας του Αϊσάλ βρίσκονται στην περιοχή Ατασεχίρ της Κωνσταντινούπολης σε μία έκταση που ξεπερνά τα 14.000 τμ.

Ο πετυχημένος επιχειρηματίας, ανέλαβε την Γαλατασαράι τον Μάιο του 2011. Μία από τις πρώτες ενέργειες του ήταν να επαναφέρει τον αυτοκράτορας του τουρκικού ποδοσφαίρου, Φατίχ Τερίμ.

Η κατάκτηση του περυσινού πρωταθλήματος άνοιξε την όρεξη στον ιδιοκτήτη της Τσιμ Μπομ που υποσχέθηκε μετεγγραφές παγκόσμιας εμβέλειας.
Ερωτας πέρα από το Αιγαίο

Πίσω από τον Ουνάλ Αϊσάλ, κρύβεται μία Ελληνίδα. Πρόκειται για την δημοσιογράφο, Φανή Γραμματικόγιαννη την οποία ο 34ος πρόεδρος στην ιστορία των «λιονταριών» παντρεύτηκε το 2009.

Ο πρόεδρος της Γαλατασαράι και η σύζυγος του βρίσκονται μεταξύ Γενεύης, Αθήνας και Κωνσταντινούπουλης ενώ πριν από έναν χρόνο προστέθηκε ένα νέο μέλος στην οικογένεια τους.

Πρόκειται για την Αλίν, η οποία αποτέλεσε τον καρπό του έρωτα τους.

Το περασμένο καλοκαίρι ο Ουνάλ Αϊσάλ και η Φανή Γραμματικόγιαννη παραθέρισαν στη Μύκονο και τις Σποράδες με το μήκους 50 μέτρων σκάφος τους ονόματι «Barbie».

Ο τουρκικός Τύπος έδωσε μεγάλη έκταση στο love story του γαλαντόμου προέδρου της Γαλατασαράι, χαρακτηρίζοντας το ως ένα σύγχρονο παραμύθι αγάπης πέρα από το Αιγαίο.

Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...