Σάββατο 26 Ιουνίου 2010

Ένας Πατρινός για δήμαρχος στη Χαβάη

«Εκλέξτε έναν μηχανικό και όχι επαγγελματίες πολιτικούς για να φτιάξουμε την πόλη», είναι το μότο του Πάνου Πρεβεδούρου, καθηγητή πανεπιστημίου, γέννημα - θρέμμα Πατρινιού και υποψήφιου δημάρχου... στη Χαβάη!

Ο κ. Πρεβεδούρος γεννήθηκε στην Πάτρα και βρέθηκε στην Χαβάη το 1999, μετά τις σπουδές του στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και το διδακτορικό του στο Πανεπιστήμιο Northwestern του Ιλινόι των ΗΠΑ.

Ο Ελληνοαμερικανός, που έχει καταφέρει να εντυπωσιάσει τον τοπικό Τύπο ήταν για πρώτη φορά υποψήφιος το 2008 στην Χονολουλού, οπότε και ήρθε στην τρίτη θέση με 18%.

Φέτος, διεκδικεί ξανά το αξίωμα στις εκλογές της 18ης Σεπτεμβρίου στην μικρή πόλη Οάχου. Μάλιστα, είναι ο μόνος από τους πέντε υποψηφίους που είναι μηχανολόγος, ενώ δηλώνει συντηρητικός και ενάντια στην κατασκευή σιδηροδρομικού δικτύου τονίζοντας πως το τρένο έχει τη χρησιμότητά του αλλά δεν έχει θέση σε ένα παραδεισένιο νησί.

Όπως επισημαίνει, του λείπει η Ελλάδα, όμως, θα πρέπει να συνηθίσει στο ότι μπορεί να την επισκέπτεται μόνο μία εβδομάδα τον χρόνο.

Περισσότερο από όλα, δε, του λείπει το ελληνικό κέφι. «Στην Ελλάδα περνάει κανείς πολύ καλά, αυτό λείπει εδώ: ο πολύς προγραμματισμός είναι καταπιεστικός», λέει χαρακτηριστικά.


Δείτε τον Πατρινό υποψήφιο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...