Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

Η Nia Vardalos πόζαρε για να νικήσει τον καρκίνο

Φωτογραφήθηκε τιμώντας τη μνήμη δύο αγαπημένων της ανθρώπων που έσβησαν από την επάρατη νόσο... Ιδιαίτερη στιγμή για τη διάσημη ομογενή ηθοποιό και παραγωγό Nia Vardalos. Η ίδια και η Christina Applegate, η δημοφιλής ηθοποιός που νίκησε τον καρκίνο και πλέει σε πελάγη ευτυχίας αφού περιμένει το παιδάκι της, πόζαραν φορώντας T-shirts που για εκείνες είχαν ιδιαίτερη συναισθηματική αξία.

Αγαπημένοι άνθρωποι της Nia Vardalos έφυγαν από τη ζωή χάνοντας στη μάχη απέναντι στον καρκίνο: ο λόγος για τη λατρεμένη της θεία Μαρία και τη φίλη της Χριστίνα, δύο γυναίκες που σημάδεψαν τη ζωή της γνωστής ηθοποιού και οι απώλειές τους δεν αναπληρώνονται. Ετσι η καλλιτέχνιδα αποφάσισε να ποζάρει προκειμένου να ενισχύσει το ταμείο των αμερικανικών οργανισμών που δραστηριοποιούνται στην καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού.

Ο Οκτώβριος είναι ο Εθνικός Μήνας Πρόληψης για τον Καρκίνο του Μαστού στις ΗΠΑ. Ετσι η Nia φορώντας T-shirt που γράφει (στα αγγλικά) «στη μνήμη της Χριστίνας και της Μαρίας» και στο οποίο έχει ζωγραφίσει με μαρκαδόρο δύο καρδούλες, φωτογραφήθηκε μαζί με την Christina Applegate. Η επίσης famous ηθοποιός στα 36 της χρόνια πέρασε την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής της. Οι γιατροί διέγνωσαν ότι έπασχε από καρκίνο του μαστού. Μια είδηση που, όπως ήταν φυσικό, τη συνέτριψε. Τώρα, στα 38 της χρόνια, νικήτρια από τη μάχη με την ύπουλη ασθένεια, περιμένει το παιδάκι της. Η Christina φόρεσε μπλουζάκι που γράφει «Survivor» υποδηλώνοντας ότι επιβίωσε από τον άνισο αγώνα με τη νόσο και με τη σειρά της χαμογέλασε στον φακό.

Οταν η Nia ενημερώθηκε ότι θα φωτογραφηθεί με την Christina, χάρηκε ιδιαίτερα, αφού την εκτιμά όχι μόνο ως καλλιτέχνιδα, αλλά -το κυριότερο- ως άνθρωπο. Είναι μια φωτογράφηση που χαράχτηκε ανεξίτηλα στη μνήμη της Vardalos. Μέσω αυτής θέλει να δώσει κουράγιο σε όσες γυναίκες υποφέρουν από καρκίνο του μαστού περνώντας το μήνυμα να παλεύουν και να μην το βάζουν ποτέ κάτω!
ΝΤΟΝΑΤΕΛΛΑ ΑΔΑΜΟΥ ESPRESSO

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...