Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Η Ελληνική ορθόδοξη κοινότητα Νέας Νότιας Ουαλίας καταγγέλλει την κυβέρνηση για το κλείσιμο της ΕΡΤ

Η Ελληνική Ορθόδοξη Κοινότητα της Νέας Νότιας Ουαλίας καταγγέλλει την ενέργεια της Ελληνικής Κυβέρνησης να διακόψει την λειτουργία της Δημόσιας Τηλεόρασης και Ραδιοφωνίας (ΕΡΤ) ενός Δημόσιου Οργανισμού που απασχολεί

περισσότερους από 2.500 εργαζομένους. Η απαράδεκτη και προκλητική απόφαση της Κυβέρνησης να κλείσει την Δημόσια Τηλεόραση και Ραδιοφωνία θα έχει επιπτώσεις στον Ελληνισμό της Αυστραλίας.

Το δικαίωμα της ψυχαγωγίας και της ενημέρωσης είναι αναφαίρετο δικαίωμα του λαού και με αυτήν την ενέργεια η Κυβέρνηση στερεί από εμάς τους Έλληνες το δικαίωμα αυτό. Η βεβιασμένη αυτή ενέργεια είναι ένα μεγάλο πλήγμα στην Δημοκρατία, αφού η Δημόσια Τηλεόραση και Ραδιοφωνία κρατούσε σε υψηλό επίπεδο το κοινωνικό αγαθό της ενημέρωσης, του πολιτισμού και της διατήρησης της ελληνικής ταυτότητας που τόσο επιζητούμε εμείς οι ομογενείς. Καλούμε τους Έλληνες της Αυστραλίας να απαιτήσουν από την Ελληνική Κυβέρνηση την συνέχιση της λειτουργίας της Δημόσιας Τηλεόρασης και Ραδιοφωνίας και να εκφράσουμε την συμπαράστασή μας στους εργαζομένους της ΕΡΤ και γενικότερα στον Ελληνικό λαό.
Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Ορθόδοξης Κοινότητας της Νέας Νότιας Ουαλίας στο Σύδνεϋ της Αυστραλίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...