Πέμπτη, 8 Αυγούστου 2013

Ποια είναι η Ελληνίδα Τζένιφερ Ψάκι παρά τω πλευρώ του Μπαράκ Ομπάμα;


Η Τζένιφερ Ψάκι είναι ένα από τα ανερχόμενα αστέρια της επικοινωνίας στο Δημοκρατικό Κόμμα των ΗΠΑ, έχοντας υπηρετήσει στο πλευρό του Τζον Κέρι αλλά και (κυρίως) του Μπαράκ Ομπάμα.

Στην προεδρική καμπάνια του Ομπάμα, το 2008, ήταν επικεφαλής του γραφείου Τύπου του και τον συνόδευε σε όλες τις περιοδείες, ενώ μετά την εκλογή του τον ακολούθησε στον Λευκό Οίκο ως αναπληρώτρια εκπρόσωπος του προέδρου, σύμφωνα με το ethnos.gr.


Πάει... Λευκό Οίκο

Αν και το 2011 πήγε στον ιδιωτικό τομέα, το 2012 επέστρεψε ως επικεφαλής του γραφείου Τύπου του Μπαράκ Ομπάμα στην προεκλογική καμπάνια του ίδιου έτους. Τώρα έχει αναλάβει τη θέση της εκπροσώπου του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, αν και οι φήμες στην Ουάσιγκτον λένε πως η Τζένιφερ Ψάκι προορίζεται τελικά για τη θέση του εκπροσώπου του Λευκού Οίκου...


Ενθουσιασμένη

Στην ενημέρωση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ η Τζένιφερ Ψάκι δέχτηκε την ερώτηση του ανταποκριτή του «Εθνους» Μιχάλη Ιγνατίου για τις επαφές του Αντ. Σαμαρά και η απάντηση που έδωσε άφησε όλους έκπληκτους, καθώς αποκάλυψε ότι το «επίθετό μου είναι ελληνικό και είμαι ιδιαίτερα ενθουσιασμένη για αυτό», επιβεβαιώνοντας ότι, εκτός από τους Ελληνες, και οι Ελληνίδες πάνε παντού!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...