Κυριακή 20 Μαΐου 2012

«Παξοί τα νησιά του πάθους» του Γιώργου Λεκάκη, στο Μόναχο Γερμανίας

Με πολλή μεγάλη επιτυχία παρουσιάσθηκε στην αίθουσα INTERIM του Μονάχου το πολυτελές βιβλίο-λεύκωμα «Παξοί τα νησιά του πάθους» από τον συγγραφέα του, κ. Γιώργο Λεκάκη (www.lekakis.com) .

Η αίθουσα ήταν κατάμεστη από 90 περίπου φίλους του συγγραφέα και «βιβλιοφάγους» του Μονάχου, ανάμεσα στους οποίους ήταν ο γνωστός μουσικοσυνθέτης Θανάσης Πολυκανδριώτης, ο οποίος ήταν εκεί για μια συναυλία του που θα επακολουθούσε. Επίσης, ο σχολικός συντονιστής, κ. Χ. Μακρής, η εκδότρια και αρχισυντάκτρια του ελληνικού περιοδικού «Δραχμή», κα Ιω. Παναγιώτου, ο εκδότης του επίσης ελληνικού περιοδικού του Μονάχου «ELL-MON», κ. Γρ. Γιάκης, καθηγητές και διδάσκαλοι, των ελληνικών σχολείων του Μονάχου (τα οποία ειρήσθω εν παρόδω θα κλείσουν εάν δεν ασχοληθεί μαζί τους η ελληνική πολιτεία), εκπρόσωποι ελληνικών συλλόγων, φορέων, και πολλοί άλλοι…

Την όλη εκδήλωση και διοργάνωση είχε ο δραστήριος σύλλογος «Αριστοφάνης» του Μονάχου (www.aristofanis.com) .

Μετά από έναν σύντομο χαιρετισμό-πρόλογο του Παναγιώτη Μιχαηλίδη, εκ μέρους του «Αριστοφάνη», διαβάσθηκε ο χαιρετισμός του δημάρχου Παξών, κ. Σπύρου Μπογδάνου και εν συνεχεία τον λόγο ανέλαβε ο συγγραφέας, Γιώργος Λεκάκης, που με την βοήθεια των εικόνων παρουσίασε το έργο του για το υπέροχο αυτό μικρονήσι του Ιωνίου πελάγους.

Στο τέλος επακολούθησε ένα ποτό και τα γνωστά «πηγαδάκια» που αναπτύσσονται σε τέτοιες εκδηλώσεις, για να υπογράψει ο συγγραφέας αντίτυπα του βιβλίου του, ενώ υπήρχε και έκθεση με τα υπόλοιπα βιβλία του Γ. Λεκάκη, που δεν είναι και λίγα…

Το βιβλίο του Γ. Λεκάκη «Παξοί τα νησιά του πάθους» κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Ερωδιός» Θεσσαλονίκης (τηλ. 2310-282.782).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...