Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

Κρις Διαμαντόπουλος: Κάνει περήφανη την Ελλάδα στο Hollywood


Κωμικός, οικείος και γεμάτος ενέργεια, ο Κρις Διαμαντόπουλος "σαρώνει" στις τηλεοπτικές σειρές των ΗΠΑ και το Hollywood. Η κάμερα τον λατρεύει, όπως επίσης και οι fan του σινεμά και των shows στο εξωτερικό. Είναι περήφανος που κατάγεται από την Ελλάδα, μιλά άπταιστα τη γλώσσα και δεν χάνει ευκαιρία να διαφημίσει τη χώρα μας στη Νέα Υόρκη και το Λος Άντζελες. Άλλωστε, όπως λένε και εκτός συνόρων: "Μην ξεχνάτε, οι Έλληνες βρίσκονται παντού!".

Η πορεία του στο Broadway... και οι τηλεοπτικές σειρές!

Με το ψευδώνυμο "Dimo", ο ηθοποιός Κρις Διαμαντόπουλος μετατράπηκε σε ένα "αστέρι" του Hollywood! Η καταγωγή του Ελληνική, αλλά ο ίδιος γεννήθηκε στις 9 Μαϊου του 1975 στο Τορόντο. Από τότε βρισκόταν με το ένα πόδι στην Ελλάδα και με το άλλο στον Καναδά. Από την ηλικία των 9 ετών συμμετείχε σε διαφημίσεις και θεατρικές παραστάσεις... μέχρι που σπούδασε στο East York Collegiate Institute. Από το σπίτι του έφυγε με το που έκλεισε τα 18, με σκοπό να κάνει περιοδεία στην Αμερική. Οι περισσότεροι τον αναγνωρίζουν μέσα από τις guest εμφανίσεις του σε τηλεοπτικές σειρές, όπως "The Sopranos", "Kevin Hill", "Nip / Tuck" και "Boston Legal". Φαίνεται να έχει κάνει πάταγο... και όχι άδικα!

Το 2007, o Κρις έπαιξε το ρόλο του Rodney στο "The Starter Wife", παριστάνοντας έναν γκέι διακοσμητή που δίνει συνέχεια συμβουλές και παρηγορεί τη φίλη του Debra Messing. Η σειρά είχε υποψηφιότητα για 10 Emmy. "Το κάστ των ηθοποιών ήταν γεμάτο από γυναίκες. Αυτό, όμως, εκτός του οτι με διασκέδαζε, με έκανε ακόμα πιο "σοφό" πάνω στο θέμα του γάμου μου", σχολιάζει ο ίδιος στα γυρίσματα της σειράς. Η επόμενη τηλεοπτική στάση του έγινε το 2010, όταν έπαιξε τον ρόλο του Rob Weiss στην 8η σεζόν του "24", παριστάνοντας τον πολιτικό σύμβουλο του Προέδρου Allison Taylor. Μετά ακολούθησε η μίνι σειρά "Τhe Kennedys", το "Three stooges" το 2012 και φέτος το καλοκαίρι, το "Empire state", μια αληθινή ιστορία με δυο παιδιά από την Ελλάδα, που έκλεψαν τα χρήματα ενός θωρακισμένου αυτοκινήτου της εταιρείας Μπρονξ τη δεκαετία του 80'.

Σύμφωνα με τον ίδιο, στο "Three Stooges" οι αστείες σκηνές ξεπέρασαν ακόμα και τους ίδιους. "Επί τρεις μήνες κατα τη διάρκεια των γυρισμάτων σφαλιαρίζαμε και γενικά χτυπούσαμε ο ένας τον άλλο. Το 95% του ξύλου που υπήρχε στην ταινία δόθηκε στην πραγματικότητα!", εξήγησε ο ίδιος.

Ο Κρις Διαμαντόπουλος, ο γάμος και το παιδί του

Όλα άρχισαν όταν ο Κρις Διαμαντόπουλος συναντήθηκε με την ηθοποιό Becki Newton ("Ugly Becky") σε μια αποβάθρα του μετρό στο Times Square. Μπήκαν στο ίδιο βαγόνι του τρένου... και ο Κρις την ρώτησε: "Θέλεις να με δεις γυμνό στο Broadway;", καθώς τότε έπαιζε στο "Full Monty". Μπορεί να ήθελε να ενώσει τη ζωή του με "γυναίκα από τον τόπο του", αλλά ο Κρις το 2005 παντρεύτηκε με τη γοητευτική ηθοποιό. Το Νοέμβριο του 2010 απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, το οποίο και ονόμασαν Rex. "Ο γιός μου με κάνει να νιώθω σαν να μην υπάρχει κανένας άλλος στον κόσμο που θα έκανε ο,τι εγώ, ακόμα και εάν απλά φτιάχνω λαζάνια". Το όνειρο του, όπως μαρτυρά σε συνέντευξη του, είναι να παίξει το ρόλο ενός κατάσκοπου σε μια ταινία σαν του James Bond και να συνεργαστεί με τον Tom Hanks και τον Tom Cruise! Θυμηθείτε τον, γιατί αυτός ο 38χρονος Ελληνοκαναδός σύντομα θα "λάμψει" ακόμα πιο πολύ στο Hollywood...

schizas.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...