Δείπνο που περιλαμβάνει πέντε διαφορετικά πιάτα θα βάλει τη Θεσσαλονίκη στο ... τραπέζι κατοίκων του Τορόντο του Καναδά. Την πρωτοβουλία αυτή αναλαμβάνει να φέρει εις πέρας ο ελληνικής καταγωγής σεφ και δημιουργός της ιστοσελίδας www. kalofagas.ca Peter Minakis, που ζει και εργάζεται στο Τορόντο.
Για το λόγο αυτό, ο γνωστός σεφ, την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου, διοργανώνει δείπνο με μενού που εμπνεύστηκε αποκλειστικά από τη Θεσσαλονίκη και την πολυπολιτισμική κουλτούρα της, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου Θεσσαλονίκης.
Όπως αναφέρει ο ίδιος ο Peter Minakis στην ιστοσελίδα του, δημιούργησε ένα μενού με άρωμα Θεσσαλονικιώτικης κουζίνας και στόχος του είναι οι μυρωδιές και οι γεύσεις να "ταξιδέψουν" τους καλεσμένους του νοερά στο Καπάνι, τις ταβέρνες και τους δρόμους της "Νύμφη του Θερμαϊκού".
Για το λόγο αυτό, ο γνωστός σεφ, την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου, διοργανώνει δείπνο με μενού που εμπνεύστηκε αποκλειστικά από τη Θεσσαλονίκη και την πολυπολιτισμική κουλτούρα της, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου Θεσσαλονίκης.
Όπως αναφέρει ο ίδιος ο Peter Minakis στην ιστοσελίδα του, δημιούργησε ένα μενού με άρωμα Θεσσαλονικιώτικης κουζίνας και στόχος του είναι οι μυρωδιές και οι γεύσεις να "ταξιδέψουν" τους καλεσμένους του νοερά στο Καπάνι, τις ταβέρνες και τους δρόμους της "Νύμφη του Θερμαϊκού".
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου