Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

Δήλωση ΒΟΜΒΑ του Χ. ΠΑΠΟΥΤΣΗ : "Πως να πάω σε μια εκδήλωση που δεν έχω προσκληθεί;"

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ: Σε ηλεκτρισμένη αμτόσφαιρα τελούνται εδώ και ένα 24ωρο οι εκδηλώσεις για την 190η επέτειο της εθνικής παλιγγενεσίας στην Νέα Υόρκη μετά την δήλωση- βόμβα (καταγγελία) του κ. Χρήστου Παπουτσή ο οποίος βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ως εκπρόσωπος του Έλληνα πρωθυπουργού και της Ελληνικής κυβέρνησης προκειμένου να παραστεί σε όλες τις εορταστικές εκδηλώσεις της Ομογένειας όπως χαρακτηριστικά μας δήλωσε.

Η δήλωση έγινε με φανερά ενολχημένο τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη λίγο μετά την δεξίωση της Γενικής Προξένου στην Νέα Υόρκητο απόγευμα μεταξύ 17:30 και 19:00.

Ο Υπουργός κληθείς να απαντήσει σε σχετική ερώτηση μας, αν θα έρθει στην επίσημη εκδήλωση που γίνονταν λίγο αργότερα, στον Αγιο Δημήτριο Αστορίας στις 20:30 απαντώντας αποκλειστικά στο GreekAmericanNewsAgency απάντησε ως εξής: «πως να έρθω σε μια εκδήλωση την στιγμή που δεν έχω προσκληθεί; Εσείς πάτε κάπου απορόσκλητος;».

Αμέσως θέσαμε το θέμα στην Γενική Πρόξενο κ. Άγη Μπαλτά. Η οποία προς στιγμή απέφυγε να δώσει έκταση στο θέμα. Λίγο αργότερα και ενώ συνεχίσαμε να ερευνούμε το ζήτημα και η Γενική Πρόξενος Αγη Μπαλτά επιβεβαίωσε, τον υπουργό Χ. Παπουτσή ότι στο σχετικό πρόγραμμα που είχε λάβει από την Ομοσπονδία (βλ. Γενικό Γραμματέα Πέτρο Γαλάτουλα) και έθεσε τα ακριβή γεγονότα ενώπιον του Γ Αντιπροέδρου του ΔΣ κ. Δημήτρη Δημητρίου και του μέλους και αντιπρόσωπο στην Ομοσπονδία Θεόδωρου Παυλάκου. «Λάβαμε το πρόγραμμα από την Ομοσπονδία προ περίπου 10 με 12 ημέρες για κάθε ημέρα ξεχωριστά. Αυτό το πρόγραμμα και προωθήσαμε προς τους αντίστοιχους φορείς(κυβέρνηση και Βουλή). Στο σημερινό πρόγραμμα η ομοσπονδία, είχε ως προσκεκλημένους μόνο τους βουλευτές. Αυτό και πράξαμε» .

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου : http://www.greekamericannewsagency.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...