Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Έλληνες ομογενείς προβάλλουν την Ελλάδα στις ΗΠΑ- VIDEO

Γιγαντοαφίσα που προβάλει την Ελλάδα ως φιλόξενο τουριστικό προορισμό, τοποθετήθηκε σε κεντρικό δρόμο της Ουάσιγκτον με πρωτοβουλία και δαπάνη μιας ομάδας ομογενών της Αμερικανικής πρωτεύουσας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Φωνής της Αμερικής", η ομάδα συγκέντρωσε τα χρήματα που χρειάζονταν για το πρόγραμμα αυτό από συνεισφορές ιδιωτών, με στόχο να στείλει σε Αμερικανούς συμπολίτες της το μήνυμα πως η Ελλάδα ακόμα και στις δύσκολες αυτές μέρες παραμένει εξαιρετικά ελκυστική.

Η γιγαντοαφίσα στήθηκε στη "7th Street", έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της Ουάσιγκτον, ακριβώς στην μέση μιας διαδρομής 16 οικοδομικών τετραγώνων, που αρχίζει από το Καπιτώλιο και καταλήγει στον Λευκό Οίκο.

Το κτίριο στο οποίο τοποθετήθηκε, βρίσκεται δίπλα από την είσοδο της Κινεζικής γειτονιάς της πρωτεύουσας, που συγκεντρώνει πάρα πολύ κόσμο καθημερινά.

"Οι γιγαντοαφίσες στην Ουάσιγκτον, την Νέα Υόρκη και αργότερα σε άλλα μέρη των Ηνωμένων Πολιτειών, έχουν ένα και μόνο σκοπό –να πουν στους Αμερικανούς ότι η ελληνική κρίση χρέους, την οποία τους θυμίζουν καθημερινά τα τηλεοπτικά κανάλια, έχει κάνει τον λαό της Ελλάδας πολύ πιο φιλόξενο από ότι σε οποιαδήποτε άλλη περίοδο της ιστορίας του και έτοιμο να προσφέρει τα πάντα για να διασφαλίσει πως οι τουρίστες από τις Ηνωμένες Πολιτείες θα ζήσουν φέτος στην χώρα του, την μαγεία ενός ονείρου, γεμάτου ιστορία και ομορφιά", αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα.

Η Ελλάδα σε γιγαντοαφίσες από CDemo83

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...