Τρίτη, 16 Οκτωβρίου 2012

Εγινε κι αυτό: Η Κου Κλουξ Κλαν αναγνωρίζει τη Χρυσή Αυγή

Στην επίσημη ιστοσελίδα της Κου Κλουξ Κλαν βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες άρθρο για τη Χρυσή Αυγή με αφορμή τα εγκαίνια των γραφείων του ελληνικού ναζιστικού κόμματος στη Νέα Υόρκη, αποδεικνύοντας την στενή ιδεολογική σχέση μεταξύ των δύο παρατάξεων.

Στο άρθρο που φιλοξενείται στην ιστοσελίδα του «Κόμματος των Ιπποτών», οι οποίοι είναι μία από τις έξι οργανώσεις που φέρουν το όνομα της Κου Κλουξ Κλαν, αναφέρεται ότι η «υπερεθνικιστική παράταξη Χρυσή Αυγή εγκαινίασε τα γραφεία της στη Νέα Υόρκη για να προσεγγίσει την ελληνική διασπορά. Ενα παρακλάδι της παράταξης λειτουργεί ήδη στη Μελβούρνη της Αυστραλίας».

Στο ίδιο άρθρο αναφέρονται αποτελέσματα πρόσφατων δημοσκοπήσεων που φέρνουν τη Χρυσή Αυγή τρίτο κόμμα, ωστόσο παραλείπονται επιμελώς οι σφοδρότατες αντιδράσεις των Ελλήνων της Νέας Υόρκης που αντιτάχθηκαν στην παρουσία της Χρυσής Αυγής στην πόλη τους.

Η σελίδα της Κου Κλουξ Κλαν είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή, ωστόσο στο άρθρο που είχαν αναρτήσει τόνιζαν ότι «σκοπός μας είναι να προωθήσουμε και να στηρίξουμε στην ελληνική διασπορά το εθνικιστικό όραμα της Χρυσής Αυγής. Πρέπει να αντισταθούμε στην πολυπολιτισμική και ανθελληνική ατζέντα της Νέας Τάξης Πραγμάτων».

Πηγή: | iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...