Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Αυτά είναι τα έγγραφα για τα 600 δισ. ευρώ που παρουσίασαν οι ομογενείς στον Αδωνι

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ανάρτησε ο βουλευτής της ΝΔ, Αδωνις Γεωργιάδης τα έγγραφα που του παρέδωσαν οι ομογενείς για την υπόθεση των 600 δισ. δολαρίων.

Οπως έγραψε στο Twitter ο κ. Γεωργιάδης, πρόκειται για έγγραφα του φακέλου που παρέδωσε στον ίδιο ο δικηγόρος των ομογενών και τα οποία έστειλαν προς ενημέρωση των πολιτικών της Ελλάδας.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, ο κ. Γεωργιάδης, μιλώντας στο iefimerida.gr, είχε απειλήσει ότι θα πάει την Πέμπτη στον Εισαγγελέα εάν εντός της ημέρας -όπως έχουν υποσχεθεί- δεν εμφανίσουν τον λογαριασμό από τον οποίο να προκύπτει ότι διαθέτουν το ιλιγγιώδες αυτό ποσό.

Το πρωί στη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής στον ΑΝΤ1 ο κ. Γεωργιάδης βρέθηκε πρόσωπο και πρόσωπο με τους κ.κ Μανώλη Λαμπράκη και Γιώργο Παπαδάκη οι οποίοι υποστηρίζουν ότι έχουν καταθέσει το ποσό των 600 δισ. δολαρίων σε λογαριασμό καναδικής τράπεζας υπέρ της Ελληνικής Δημοκρατίας, και μάλιστα ισχυρίστηκαν ότι έχουν αποστείλει φάκελο με όλα τα αποδεικτικά έγγραφα στη Βουλή, τον Αρειο Πάγο και το υπουργείο Οικονομικών.

Πηγή: | iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...