Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

Χωρίς τυμπανοκρουσίες συνεχίζει τη βοήθεια το Hellenic Relief Fund.

 
Του Aρη Παπαδόπουλου.

ΑΘΗΝΑ. (Γραφείο Εθνικού Κήρυκα). Χωρίς τυμπανοκρουσίες, όπως κάνουν ορισμένοι στην Ελλάδα, χωρίς προβολή από τον αθηναϊκό Τύπο, συνεχίζει το Hellenic Relief Fundation να διανέμει τη μηνιαία του βοήθεια, που ούτε οι καλοκαιρινές διακοπές δεν τη σταματά.

Ετσι την Τετάρτη έγινε η μηνιαία διανομή από την αποθήκη του οργανισμού στα Πετράλωνα σε 400 περίπου άπορες οικογένειες. Το δέμα περιλάμβανε 12 κιλά τροφίμων όπως αλεύρι, ζάχαρη, λάδι, ρύζι, όσπρια, γάλα, κλπ


Στην διανομή παρευρέθηκε και το μέλος του διοικητικού συμβουλίου του οργανισμού Φίλιππος Βογιατζόγλου και η γνωστή ερμηνεύτρια και παραγωγός συναυλιών φροδίτη Ντάνιελ.


Υπενθυμίζεται ότι η Αφροδίτη Ντάνιελ μαζί με τον Γρηγόρη Μανινάκη
πήραν μέρος πρόσφατα σε συναυλία του σολίστα πιάνου Αχιλλέα Γουάστορ που έγινε στην αίθουσα εκδηλώσεων του καθεδρικού Ναού της Νέας Υόρκης. Σκοπός της συναυλίας, τι άλλο, παρά η συγκέντρωση χρημάτων για το Hellenic Relief.


Στο ίδιο πλαίσιο το Hellenic Relief προγραμματίζει συναυλία στο Long Island, σε συνεργασίαμε την ενορία Αρχαγγέλλου Μιχαήλ στο Port Washington στο γυμναστήριο της εκκλησίας στις 15 Νοεμβρίου. Το θέμα της συναυλίας θα είναι αγάπη και αλληλεγγύη και θα τραγουδήση ο Γρηγόρης Μανινάκης και η ορχήστρα Μικρόκοσμος.


Οι συναυλίες αυτές όπως και ο οβολός του κάθε ομογενή ξεχωριστά είναι ο μοναδικός τρόπος συλλογής χρημάτων για να συνεχιστεί η βοήθεια που προσφέρει το Ιδρυμα Ελληνικής Συμπαράστασης (Hellenic Relief Fund) από το 2012 αδιάλλειπτα κάθε μήνα σε συμπατριώτες μας που έχουν μεγάλες ανάγκες.

Το Hellenic Relief στους 17 μήνες δραστηριότητας έχει διανέμει τρόφιμα σε πάνω από 7.000 χιλιάδες οικογένειες και θα συνεχίσει όσο η ανάγκη το καλεί. Κι αυτό οφείλεται αποκλειστικά και μονο στη βοήθεια των ομογενών. Ωστόσο, πολύτιμοι αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια είναι οι εθελόντριες απο τον Σύλλογο Φίλων των Αστέγων του δήμου Αθηναίων. Εξάλλου παραδειγματιζόμενοι από τη δράση του ομογενειακού Ιδρύματος και με την παρουσία των εθελοντριών μεγάλες εταιρείες προσφέρουν διάφορα προϊόντα, ακόμη και ρούχα ολοκαίνουργα, συμπληρώνοντας έτσι τη βοήθεια που λαμβάνει κάθε άπορη οικογένεια.

Να σημειώσουμε πως για τη διαφύλαξη της αξιοπρέπειας αυτών που περιστάσεις έχουν φέρει σε ανάγκη, γίνεται πάντα με διανομές χαμηλών τόνων, χωρίς τυμπανοκρουσίες και με αδελφική φροντίδα.

Φωτογραφίες Σταύρος Τσακιρίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...