Κυριακή 23 Μαΐου 2010

Ο ΡΑΣΕΛ ΚΡΟΟΥ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ

Ο Ρασελ Κρόου, ο διάσημος Αυστραλός ηθοποιός, έρχεται στη Μύκονο και θα παραβρεθεί  στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας του ΅κολλητού΅ του Νικ Γιαννόπουλου,  ο ΅Βασιλιάς της Μυκόνου΅.

Την είδηση δίνει ο ίδιος ο Νικ σε συνέντευξή του στην εφημερίδα ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ της Αυστραλίας με αφορμή την νέα του ταινία. Γράφει χαρακτηριστικά η εφημερίδα:


΅Και μπορεί η Ζέτα Μακρυπούλια να μην μπόρεσε να βρεθεί στην παγκόσμια πρεμιέρα του φιλμ «Βασιλιάδες της Μυκόνου» στην Αυστραλία, αλλά στην προβολή της ίδιας ταινίας στη... Μύκονο ενδέχεται να παραστεί ο βραβευμένος με Όσκαρ, Ράσελ Κρόου.

Ο Ράσελ Κρόου είναι «κολλητός» με τον Νικ Γιαννόπουλο. Η στενή φιλική τους σχέση πάει πίσω σχεδόν 20 χρόνια. Τότε που ο Νικ Γιαννόπουλος μαζί με άλλους ομογενείς ηθοποιούς παρουσίαζαν την κωμική τηλεοπτική σειρά «Acropolis Now» που αυτοσαρκαζόταν τους Έλληνες μετανάστες και σατίριζε τους Αυστραλούς.

Τότε, λοιπόν, προσπαθούσε να κάνει καριέρα στην τηλεόραση ο Ράσελ Κρόου και ο Νίκος Γιαννόπουλος ήταν ο πρώτος που τον έβγαλε στο γυαλί.

«Του έδωσα να ερμηνεύσει το ρόλο ενός Άγγλου ποδοσφαιριστή. Επέμεινε να του πω από ποιο μέρος και του απάντησα από το Λονδίνο. Στη συνέχεια, ήθελε να του πω και το προάστιο. Με έπρηξε… Του είπα ένα προάστιο στην τύχη. Την δεύτερη μέρα ήρθε και ερμήνευε τον ρόλο του με την προφορά του συγκεκριμένου προαστίου. Τα έχασα... Θυμάμαι που γύρισα και είπα στην συνάδελφό μου Μαίρη Κούστα ότι ο άνθρωπος αυτός ή είναι ψώνιο ή θα πάρει Όσκαρ. Τελικά, πήρε δυο Όσκαρ μέχρι σήμερα…».

Τώρα ο Ράσελ Κρόου, που βρίσκεται στην Ευρώπη προωθώντας τη νέα του ταινία, υποσχέθηκε στο Γιαννόπουλο ότι, αν τα καταφέρει, θα πάει στη Μύκονο για την προβολή του φιλμ «Βασιλιάδες της Μυκόνου» μιας «και λατρεύει την Ελλάδα και τους Έλληνες», όπως λέει ο «κολλητός του» Νικ…΅

ΦΩΤΟ: Ο Δημήτρης Σταρόβας, ο Νικ Γιαννόπουλος και ο Βινς Κολόσιμο σε μια σκηνή από την ταινία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...