Κυριακή, 11 Ιουλίου 2010

Ισόβια σε 22χρονο ομογενή για δολοφονία κινέζας

ΜΕΛΒΟΥΡΝΗ Σε ισόβια κάθειρξη, με την υποχρέωση να παραμείνει στη φυλακή τουλάχιστον 25 χρόνια πριν έχει το δικαίωμα να υποβάλει έφεση πρόωρης αποφυλάκισης, καταδικάστηκε νεαρό Ελληνόπουλο που βρέθηκε ένοχο για τη δολοφονία Κινέζας φοιτήτριας.
 Δράστης ο 22χρονος Σταύρος Παπαδόπουλος, από το Χόμπαρτ της Τασμανίας, ο οποίος ομολόγησε την ενοχή του στο έγκλημα που ο δικαστής χαρακτήρισε «ιδιαίτερα φρικιαστικό».
Τραγικό θύμα η 26χρονη Κινέζα φοιτήτρια Ζαγκ Τίνα Γιου.
Συνεργός στο φόνο ο Ντάνιελ Τζο Ουίλιαμς, ο οποίος καταδικάστηκε σε κάθειρξη δέκα ετών.
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στο δικαστήριο, οι δυο άνδρες συνάντησαν το άτυχο κορίτσι σε μια πιτσαρία και πήγαν στο σπίτι του Παπαδόπουλου.
 Εκεί ο ομογενής την κακοποιούσε φρικτά, σωματικά και σεξουαλικά επί τρεις ώρες σε σημείο που το άτυχο κορίτσι να τον παρακαλεί να την σκοτώσει για να «λυτρωθεί».
Όπως και έγινε, αφού, σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στο δικαστήριο, ο Παπαδόπουλος, αφού την γρονθοκόπησε πολλές φορές, τραβώντας της από τα μαλλιά, κτυπούσε το κεφάλι της στον τοίχο και, στη συνέχεια, αφού την κτύπησε με ένα τσιμεντένιο τούβλο στο κεφάλι, την πήγε στη μπανιέρα.
Ο Ουίλιαμς, που όλο το βράδυ κάπνιζε μαριχουάνα και ήταν το «ακροατήριο στην παράσταση» του ομογενή, τον βοήθησε να την πνίξει και να μεταφέρουν το πτώμα της στο αυτοκίνητο του Παπαδόπουλου. Το μετέφεραν σε ένα ποτάμι όπου και το πέταξαν.
«Δολοφόνησαν μια άγνωστη μόνο και μόνο για να διασκεδάσουν», σχολίασε ο δικαστής.
 Ο Παπαδόπουλος φέρεται ότι είχε εξομολογηθεί στον Ουίλιαμ εκείνο το βράδυ ότι «ήθελε να βιάσει και να σκοτώσει μια σκύλα».
Και βρήκαν την Κινέζα φοιτήτρια.
Στο δικαστήριο αναφέρθηκε, επίσης, ότι ο Παπαδόπουλος  εγκατέλειψε νωρίς το σχολείο και ήταν χρήστης ναρκωτικών.
Εξαρτημένος από τη μαριχουάνα, όπως αναφέρθηκε ήταν και ο Ουίλιαμς.  Πηγη: ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...