Κυριακή 25 Ιουλίου 2010

Ομογενής έσωσε την οικογένειά του κλείνοντας… την τηλεόραση

Μία αταξία των εγγονιών στάθηκε η αιτία να κλείσει ο ομογενής Τόνι Λαζαρίδης, την τηλεόραση. Λίγα λεπτά αργότερα, το πολυτελές σπίτι του στο παραλιακό προάστιο της Κουινσλάνδης Benowa, στο οποίο αυτός και η γυναίκα του φιλοξενούσαν παιδιά και εγγόνια εκείνη την ημέρα τυλίχθηκε στις φλόγες. Ευτυχώς, όλη η οικογένεια του πρώην ομογενή φαρμακοποιού κατάφερε να βγει εγκαίρως έξω, χωρίς κανένας τους να πάθει τίποτα.
Όπως είπε ο κ. Λαζαρίδης, τα τέσσερα εγγόνια του, ηλικίας 10 ετών και κάτω, είχαν στρωθεί μπροστά στην τηλεόραση, παρακολουθώντας τα αγαπημένα τους προγράμματα. Το μικρότερο εξ  αυτών, ηλικίας δύο ετών, αποφάσισε να κάνει του κεφαλιού του. Πήρε τις πούδρες της γιαγιάς και λέρωσε την μοκέτα, γεγονός που οδήγησε τον παππού να «τιμωρήσει» όλα τα παιδιά, κλείνοντας την τηλεόραση. Σε λίγη ώρα, η 13μελης οικογένεια Λαζαρίδη, εγγόνια και παιδιά και, ενώ κάθονταν στο καθιστικό που βρισκόταν στο ισόγειο του σπιτιού, πήραν είδηση ότι κάτι καιγόταν λόγω της οσμής καμένου πλαστικού που γέμισε το σπίτι. Ο κ. Λαζαρίδης ανέβηκε στον πάνω όροφο του σπιτιού και αντίκρισε φλόγες να ξεπηδούν από το δωμάτιο που βρισκόταν η τηλεόραση.
Σε λίγα δευτερόλεπτα όλη η οικογένεια βρισκόταν στο δρόμο βλέποντας το σπίτι να τυλίγεται στις φλόγες.
Όπως είπε λίγο αργότερα και η Πυροσβεστική Υπηρεσία που έσπευσε για να σβήσει την πυρκαγιά και κατάφερε να την περιορίσει ώστε να μην καταστραφούν άλλα σπίτια, ένα βραχυκύκλωμα στην τηλεόραση προκάλεσε την καταστροφική πυρκαγιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...