Κυριακή 29 Αυγούστου 2010

ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΑΝ ΟΙ ΔΕΚΑ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΣΤΟ ΜΟΝΤΡΕΑΛ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ





Το Ελληνικό Εμπορικό Επιμελητήριο του Μόντρεαλ παρουσίασε και βράβευσε δέκα επιτυχημένους και καταξιωμένους έλληνες επιχειρηματίες της περιοχής.


Η παρουσία πολλών επιτυχημένων προσώπων του ελληνικού επιχειρηματικού κόσμου αλλά και οργανισμών με σημαντική πορεία, στην διοργάνωση της απονομής των βραβείων ΔΕΚΑ, αποτελεί απόδειξη του δυναμισμού του ελληνικού επιχειρηματικού πνεύματος στον Καναδά.

Είναι πραγματικά αξιοθαύμαστη η ποικιλόμορφη επιχειρηματικότητα των Ελλήνων του Μόντρεαλ και η επιλογή των φετινών νικητών ήταν μια πολύ δύσκολη διαδικασία για την κριτική επιτροπή δεδομένου του μεγάλου αριθμού δυναμικών και αξιέπαινων συμμετεχόντων.

Το Ελληνικό Εμπορικό Επιμελητήριο του Μόντρεαλ οργάνωσε τα βραβεία ΔΕΚΑ για 14η χρονιά αποδεικνύοντας έμπρακτα, ότι το ελληνικό “επιχειρηματικό δαιμόνιο” δεν είναι μόνο ζωντανό αλλά θριαμβεύει και στον Καναδά.
Οι 10 επιχειρηματίες που βραβεύτηκαν στην ξεχωριστή τελετή απονομής των βραβείων ΔΕΚΑ που έγινε στο Μόντρεαλ είναι οι:
  • ·         Υπηρεσίες: Chroma Musika, διοργάνωση εκδηλώσεων Ελληνικής κλασικής μουσικής
  • ·         Διοίκηση: Παναγιώτης Θεοφάνους, MDA Satellite Systems, δορυφορικά συστήματα
  • ·         Κατασκευαστής: Έλεν Χριστοδούλου, μηχανικός
  • ·         Νέες τεχνολογίες: Mettle Comminications, παραγωγή ειδικών κινηματογραφικών εφέ, τρισδιάστατες απεικονίσεις και animation
  • ·         Βιομηχανία: Durabox Paper, κατασκευαστής χαρτοκιβωτίων
  • ·         Νέος επιχειρηματίας: ZOΪ Agency, διαφημιστικό γραφείο
  • ·         Επιχειρηματίας (ελεύθερος επαγγελματίας ή μικρή επιχείρηση): Μαίρη Μπιτζίλου & Κρις Παρασκευόπουλος, Kid Biz, παιδικά ρούχα
  • ·         Διεθνής επιχείρηση: Milos, εστιατόριο
  • ·         Κοινωνική προσφορά: Σύνδεσμος Ηλικιωμένων "Φιλία" (Filia Seniors Association)
  • Επιχειρηματική δραστηριότητα διάρκειας ζωής (για τη συνολική του δραστηριότητα): Τζέιμς Ίσαρης, εταιρία διαχείρισης χώρων στάθμευσης. 
Η αποστολή του Ελληνικού τμήματος Εμπορίου του Μητροπολιτικού Μόντρεαλ είναι να διασφαλίσει μια ισχυρή, δραστήρια Ελληνική επιχειρηματική κοινότητα και να βοηθήσει στην δημιουργία των μελλοντικών ηγετών της κοινότητας. 
 
Τα βραβεία ΔΕΚΑ δίνουν έμφαση στον αυξημένο αριθμό Ελλήνων επαγγελματιών οι οποίοι είναι πρωτοπόροι σε καινοτόμες επιχειρήσεις αλλά και σε καθιερωμένες επαγγελματικές αγορές.

Τα βραβεία παρουσίασαν η δημοσιογράφος της Canwest Global κ. Αφροδίτη Σάλας και η παρουσιάστρια του CBC Radio One κ. Ιωάννα Βράκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...