Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

Ελεύθεροι τρεις κατηγορούμενοι για συνέργια στο φόνο του Αριστοτέλη Γκούμα

Την άρση προσωρινής κράτησης για τρεις από τους κατηγορούμενους για το φόνο του ομογενή Αριστοτέλη Γκούμα αποφάσισε αργά το απόγευμα του Σαββάτου το πρωτοβάθμιο δικαστήριο Αυλώνας. 
 
Πρόκειται για τρεις φοιτητές που κατηγορούνται ότι βοήθησαν τον φερόμενο ως φυσικό αυτουργό του εγκλήματος και έμειναν στη φυλακή για 20 ημέρες. 
 
Στο διάστημα που μεσολάβησε δεν ήρθαν στο φως νέα επιβαρυντικά στοιχεία εις βάρος τους. Ο εισαγγελέας να εισηγηθεί την απελευθέρωσή τους, υπό την προϋπόθεση ότι θα εμφανίζονται ενώπιον των αρχών όποτε τους ζητηθεί.
 
Στη λήψη της απόφασης για την απελευθέρωσή τους, το δικαστήριο έλαβε υπόψη ότι οι νεαροί δε συνιστούν κίνδυνο για τη δημόσια ασφάλεια, είναι φοιτητές και θα εμφανίζονται όποτε τούς ζητηθεί.
 
Στη φυλακή, για τη δολοφονία του Αριστοτέλη Γκούμα, παραμένουν, με το μέτρο της επ' αόριστον προφυλάκισης, ο δράστης Ιλίρ Μούκα και ο Εντρίτ Σαλάτι, ο οποίος κατηγορείται ότι βοήθησε τον Μούκα να απομακρυνθεί από τον τόπο του εγκλήματος.Όλοι οι υπόλοιποι νεαροί από την πόλη της Αυλώνας, που είχαν συλληφθεί για την υπόθεση Γκούμα, έχουν αφεθεί ελεύθεροι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...