Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Με Ελληνοαμερικανούς επιχειρηματίες συναντήθηκε ο Γ. Παπανδρέου

BERLIN - MARCH 05:  Greek Prime Minister Georg...Image by Getty Images via @daylifeΣτη “μεγάλη προσπάθεια” που καταβάλλει η κυβέρνηση για να αλλάξει το επενδυτικό τοπίο της χώρας, αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου κατά τη διάρκεια συνάντησής του με Ελληνοαμερικανούς επιχειρηματίες.

Ο πρωθυπουργός επεσήμανε ότι στο πλαίσιο των προσπαθειών αυτών δημιουργούνται ενθαρρυντικές προοπτικές στον τομέα της ανάπτυξης. Οι επιχειρηματίες με τους οποίους συναντήθηκε χαρακτήρισαν εποικοδομητική και ενδιαφέρουσα τη συζήτηση, που πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια πρωϊνού εργασίας σε ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης.

Στη συνάντηση συμμετείχαν επτά στελέχη του Επενδυτικού Συμβουλίου, με οικονομική, αλλά και πολιτική βαρύτητα σε επιχειρηματικούς και χρηματοπιστωτικούς κύκλους των Ηνωμένων Πολιτειών.

Στη συνάντηση ήταν παρόντες ο υπουργός Επικρατείας αρμόδιος για επενδύσεις Χάρης Παμπούκης, ο υφυπουργός Οικονομικών Φίλιππος Σαχινίδης και ο υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για θέματα Απόδημου Ελληνισμού, Δημήτρης Δόλλης.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...