Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Η ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ ΤΗΣ ΕΥΑΝΘΙΑΣ ΡΕΜΠΟΥΤΣΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΟΛΟΓΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΤΗΣ ΧΑΛΚΗΣ


ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΗELLAS-SAT, ΘΥΓΑΤΡΙΚΗΣ ΤΟΥ ΟΤΕ

H Hellas Sat, θυγατρική του ΟΤΕ, ανακοινώνει ότι ο ελληνικός δορυφόρος HELLAS SAT 2 θα προσφέρει δωρεάν τη δορυφορική χωρητικότητα και θα χορηγήσει τη τηλεοπτική παραγωγή για την μετάδοση της συναυλίας της Ευανθίας Ρεμπούτσικα από τον ιστορικό χώρο της Ιεράς Θεολογικής Σχολής της Χάλκης.

Με αφορμή την επαναλειτουργία της μετά από χρόνια, η ιστορική Σχολή ανοίγει τις πύλες της στο κοινό με τη συναυλία αυτή, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου στις 19:30 με τη συμμετοχή Ελλήνων και Τούρκων ερμηνευτών.

Η δορυφορική μετάδοση της συναυλίας της Ευανθίας Ρεμπούτσικα, μέσω του HELLAS SAT, έχει ήδη κινήσει το ενδιαφέρον πολλών ραδιοτηλεοπτικών σταθμών. Ήδη έχουν ενδιαφερθεί και πρόκειται να μεταδώσουν τη συναυλία η ΕΤ1, το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου, η τηλεόραση και η ιστοσελίδα του ΣΚΑΙ, το ραδιόφωνο ΜΕΛΩΔΙΑ FM, το ιδιωτικό τουρκοκυπριακό κανάλι Genc TV.  Ενδιαφέρον για την ιστορική αυτή συναυλία έχουν δείξει και αρκετά τουρκικά τηλεοπτικά κανάλια και ραδιόφωνα.

Η ζωντανή μετάδοση θα ξεκινήσει από το χώρο της συναυλίας στις 7.25 το απόγευμα και θα διαρκέσει 90 λεπτά. Θα μεταδίδεται ελεύθερα από το δορυφόρο HELLAS SAT 2 με τις εξής τεχνικές παραμέτρους:

Satellite: HELLAS SAT 2
Orbital Slot: 39 Degrees East
Transmission Time: (16.15 GMT – 18.15 GMT)
Uplink Central Frequency: 14116.500 MHz (Hor)
Downlink Central Frequency: 11066.500 MHz (Ver)
FEC: ¾
Symbol Rate: 6.600 Msys
Bandwidth: 9MHz

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...